• Iphone accessoires

  Er zijn veel verschillende iPhone accessoires op de markt. Hieronder wordt een aantal iPhone accessoires uitgelicht. Deze accessoires zijn voor alle toestellen verkrijgbaar. Het maakt dus niet uit of je een iPhone 5c of een iPhone 6 hebt.

  Je hebt bijvoorbeeld een wireless oplader, die je telefoon draadloos oplaadt. Zo kun je op elk moment van de dag je telefoon opladen als die leeg is. Veel mensen nemen ook een oplader mee als ze op reis of naar werk gaan. Het kan daarom handig zijn om een tweede oplader te hebben. Je hebt dan één oplader thuis en één kun je meenemen. Zo kun je nooit meer thuis komen zonder oplader. Je kunt de usb-lader als de usb-kabel apart van elkaar aanschaffen.

  Een smartphone wordt ook vaak gebruikt als tomtom in de auto. Dit vergt veel van je batterij en daarom is het verstandig om een auto usb plug te kopen. Deze auto usb plug laad je iPhone op in de auto. Ook kun je een telefoonhouder kopen voor in de auto. Je kunt dan je telefoon gemakkelijker als tomtom gebruiken.

  Naast deze iPhone accessoires heb je ook nog iPhone hoesjes. IPhone hoesjes zijn er in allerlei soorten en kleuren. Je hebt twee soorten hoesjes voor je iPhone: covers en hoesjes. Covers beschermen alleen de achterkant van je telefoon. De cover zit om je iPhone geklikt en hoef je er niet af te halen als je je telefoon wilt gebruiken. De meeste covers zijn gemaakt van siliconen, waardoor ze flexibel zijn. Je hebt ook nog harde covers en deze covers je telefoon net zo goed als een siliconen cover. De covers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in felle kleuren en een transparante kleur. Hoesjes beschermen zowel de voorkant als de achterkant van je smartphone. Het hoesje zit aan de achterkant aan je telefoon geklikt en over de voorkant zit een flap. Deze flap moet je open doen als je je telefoon wilt gebruiken. De hoesjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals groen, roze, geel en blauw. Ook heb je hoesjes met leuke patronen of afbeeldingen.

   
 • Sim only 1 jaar

  Veel telefoonabonnementen worden aangeboden met een looptijd van twee jaar. Je zit dan twee jaar aan het abonnement vast en na twee jaar mag je pas van provider of abonnement veranderen. Je kunt dan pas na twee jaar gebruikmaken van de prijsverlagingen of aanbiedingen. Een grote groep mensen wilt geen langdurige contracten afsluiten of wil graag van een prijsverlaging gebruikmaken. Speciaal voor deze groep mensen is er sim only 1 jaar abonnement. Dit abonnement verloopt na een jaar en dan kun je weer van alle nieuwe aanbiedingen en prijsverlagingen profiteren. Ook krijg je vaak een aanbieding van je telefoonprovider, waardoor het maandelijkse tarief ook verlaagd kan worden zonder dat je van provider wisselt.

  Een sim only abonnement is een abonnement waar je geen toestel bij krijgt. De tarieven liggen over het algemeen ook lager dan een abonnement met telefoon, omdat je bij deze abonnementen niet voor een telefoon betaalt. Een sim only abonnement kun je zelf samen stellen. Je kunt kiezen hoeveel belminuten en sms’jes je wilt. Bel je veel? Dan is het verstandig om te kiezen voor onbeperkt bellen of 300 belminuten en hoger. Als je weinig belt, kun je beter weinig belminuten kiezen. Anders betaal je voor iets wat je niet gebruikt. Dit geldt ook voor sms’en. Soms zit sms’en bij je belminuten inbegrepen en soms moet je daar een aparte bundel voor afsluiten.

  Een sim only 1 jaar kan net als gewoon telefoonabonnementen een databundel bevatten. Er zijn verschillende databundels voor sim only abonnementen beschikbaar.Welke je kiest, is afhankelijk van je gebruik. Whatsapp je alleen maar? Neem dan maximaal 500mb internet. Kijk je ook veel filmpjes via 3G of internet je veel? Kies dan een databundel van minimaal 2GB.

   
 • Maakt de Samsung Galaxy S6 haar verwachtingen waar?

  Na lang wachten is die er uiteindelijk, de Samsung Galaxy S6. De succesvolle Galaxy lijn van Samsung blijft maar doorgaan en daarmee wordt het laatste model, de Samsung Galaxy S5, slechts een pronkstuk uit het galerij van Samsung. Er is veel gespeculeerd over de specificaties, design en nieuwe functionaliteiten, maar dat is niet meer nodig.

  Ik gebruik zelf nog steeds de Samsung Galaxy S4, een toestel die ik had genomen in combinatie met een tweejarig mobiel abonnement. In juli zal het contract verlopen en zal ik hoe dan ook voor de Galaxy S6 gaan! Nog steeds maak ik iedere dag met veel plezier gebruik van mijn Samsung Galaxy S4. Overigens heb ik nog de Galaxy S1 ergens in een oude doos liggen. De hamvraag van vandaag is, kan de Samsung Galaxy S6 opnieuw de grote verwachtingen waarmaken?

  Draadloos opladen

  Al langer wordt er gespeculeerd over het draadloos opladen van mobiele telefoons, maar de Samsung Galaxy S6 maakt het ook waar. Het grote voordeel is minder snoeren en niet constant je telefoon aan te sluiten met een stekkertje. De draadloze oplader zelf is uiteraard wel verbonden middels een stopcontact. Een nieuwe functie is de ‘quick charge’, waarmee binnen een half uur je telefoon voor 50% is opgeladen!

  Design en scherm

  Hoera, de eerste Samsung Galaxy met een metaal en glazen frame! Eindelijk geen plastic meer, waardoor de telefoon veel degelijker en luxer aanvoelt. Ook de is Galaxy S6 voorzien van Gorilla Glass 4 aan de voor- en achterkant. Hierdoor zullen er niet snel krassen ontstaan en bij het laten vallen van de telefoon is kans op beschadiging minder groot. De Galaxy lijn wordt al jaren voorzien van een SuperAMOLED scherm en ook dit jaar wordt er niet van afgestapt. Het scherm heeft een waanzinnige resolutie van 2K ofwel 1440 x 2560 pixels. Dit maakt het display verreweg de beste op de markt, chapeau!

  Camera

  De Samsung Galaxy S6 heeft, net zoals altijd, een waanzinnige camera van maar liefst 16 megapixels! Zijn professionele camera’s in een tijd als deze nog wel nodig? Geen grote camera meer om je nek, maar al je foto’s en video’s gewoon lekker maken met het juweeltje van een S6.

  Eindoordeel

  De Samsung Galaxy S6 maakt haar verwachtingen meer dan waar en kunnen we gerust de beste telefoon op de markt noemen! Wil je een Samsung S6 met een sim only abonnement? Lees hier reviews over simpel.nl.

   
 • Je telefoon beschermen

  In samenwerking met Telefoonhoesje.nl beschrijven we vandaag een aantal (bescherm)hoesjes voor de Apple iPhone 5. Sinds de introductie van dit toestel zijn er veel accessoire voor de iPhone 5 uitgekomen. Telefoonhoesje heeft ruim 900 hoesjes voor de Apple iPhone 5.

  SwitchEasy Nude

  Op zoek naar een hoesje die je iPhone nauwelijks verdikt? Dan is de SwitchEasy Nude voor de iPhone 5 ideaal! Deze case is maar 1 millimeter dik en zorgt voor bescherming aan de zij- en achterkant. In combinatie met een screenprotector is je iPhone 5 helemaal beschermd tegen val- en stootschade. Deze backcover is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. De SwitchEasy Nude heeft een prijs van €19,95.

  X-Doria Shield Case

  Je iPhone 5 volledig beschermen kan met de Shield Case van X-Doria. De full-body case bestaat uit drie delen gemaakt van verschillende materialen (polycarbonaat en zacht kunststof). Uiteraard is de X-Doria Shield case voorzien van handige uitsparingen zodat u alle knoppen en poorten kunt blijven gebruiken. De X-Doria Shield case is online te bestellen voor €34,95.

  Valenta Booklet Case

  Wie een luxe beschermhoes wil aanschaffen moet voor de Valenta Booklet gaan. Deze bookcase heeft aan de binnenkant een vakje voor bankpasjes, creditcards en eventueel contant geld. Bovendien is deze case gemaakt van echt leder. De Valenta Booklet heeft een prijs van €31,95.