Er zijn veel verschillende iPhone accessoires op de markt. Hieronder wordt een aantal iPhone accessoires uitgelicht. Deze accessoires zijn voor alle toestellen verkrijgbaar. Het maakt dus niet uit of je een iPhone 5c of een iPhone 6 hebt.

Je hebt bijvoorbeeld een wireless oplader, die je telefoon draadloos oplaadt. Zo kun je op elk moment van de dag je telefoon opladen als die leeg is. Veel mensen nemen ook een oplader mee als ze op reis of naar werk gaan. Het kan daarom handig zijn om een tweede oplader te hebben. Je hebt dan één oplader thuis en één kun je meenemen. Zo kun je nooit meer thuis komen zonder oplader. Je kunt de usb-lader als de usb-kabel apart van elkaar aanschaffen.

Een smartphone wordt ook vaak gebruikt als tomtom in de auto. Dit vergt veel van je batterij en daarom is het verstandig om een auto usb plug te kopen. Deze auto usb plug laad je iPhone op in de auto. Ook kun je een telefoonhouder kopen voor in de auto. Je kunt dan je telefoon gemakkelijker als tomtom gebruiken.

Naast deze iPhone accessoires heb je ook nog iPhone hoesjes. IPhone hoesjes zijn er in allerlei soorten en kleuren. Je hebt twee soorten hoesjes voor je iPhone: covers en hoesjes. Covers beschermen alleen de achterkant van je telefoon. De cover zit om je iPhone geklikt en hoef je er niet af te halen als je je telefoon wilt gebruiken. De meeste covers zijn gemaakt van siliconen, waardoor ze flexibel zijn. Je hebt ook nog harde covers en deze covers je telefoon net zo goed als een siliconen cover. De covers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in felle kleuren en een transparante kleur. Hoesjes beschermen zowel de voorkant als de achterkant van je smartphone. Het hoesje zit aan de achterkant aan je telefoon geklikt en over de voorkant zit een flap. Deze flap moet je open doen als je je telefoon wilt gebruiken. De hoesjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals groen, roze, geel en blauw. Ook heb je hoesjes met leuke patronen of afbeeldingen.