Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina:

In samenwerking met Telefoonhoesje.nl beschrijven we vandaag een aantal (bescherm)hoesjes voor de Apple iPhone 5. Sinds de introductie van dit toestel zijn er veel accessoire voor de iPhone 5 uitgekomen. Telefoonhoesje heeft ruim 900 hoesjes voor de Apple iPhone 5.

SwitchEasy Nude

Op zoek naar een hoesje die je iPhone nauwelijks verdikt? Dan is de SwitchEasy Nude voor de iPhone 5 ideaal! Deze case is maar 1 millimeter dik en zorgt voor bescherming aan de zij- en achterkant. In combinatie met een screenprotector is je iPhone 5 helemaal beschermd tegen val- en stootschade. Deze backcover is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. De SwitchEasy Nude heeft een prijs van €19,95.

X-Doria Shield Case

Je iPhone 5 volledig beschermen kan met de Shield Case van X-Doria. De full-body case bestaat uit drie delen gemaakt van verschillende materialen (polycarbonaat en zacht kunststof). Uiteraard is de X-Doria Shield case voorzien van handige uitsparingen zodat u alle knoppen en poorten kunt blijven gebruiken. De X-Doria Shield case is online te bestellen voor €34,95.

Valenta Booklet Case

Wie een luxe beschermhoes wil aanschaffen moet voor de Valenta Booklet gaan. Deze bookcase heeft aan de binnenkant een vakje voor bankpasjes, creditcards en eventueel contant geld. Bovendien is deze case gemaakt van echt leder. De Valenta Booklet heeft een prijs van €31,95.

Aanbiedingen Sim only particulier

Sim only met 150 belminuten.